Locatie


gunstig gelegen kinderdagverblijf amsterdam zuid, kinderdagverblijf rivierenbuurt

Bijzonder kinderdagverblijf op toegankelijke locatie

Adres Kinderdagverblijf Amsterdam Zuid Rivierenbuurt

Gunstig gelegen kinderdagverblijf Amsterdam Zuid Rivierenbuurt: Rijnstraat 221, 1079 HG te Amsterdam.

Kinderdagverblijf in Rivierenbuurt

Kinderdagverblijf Bartele is is een schoon en veilig kinderdagverblijf gelegen in de Amsterdamse Rivierenbuurt, ook wel Zuideramstel gebied. Het is een gemengde wijk met veel sporen in de architectuur van de zogenoemde Amsterdamse School.

Routebeschrijving Kinderdagverblijf Bartele

Bartele zie je direct rechts in het begin van de Rijnstraat in de Rivierenbuurt als je vanuit de brug (einde A2 Utrecht naar Amsterdam Zuid) over de Amstel komt, en bestaat uit een begane grond en souterrain. Er is parkeerruimte voor de deur, 10 cent voor een uur (met blauwe kaart) en een ruimte stoep. Voor de routebeschrijving kunt u onderstaande Google kaart gebruiken.

Met het openbaar vervoer:

Vanaf West (Sloterdijk) of Zuidoost, neem tram 12 die loopt van het Amstelstation tot Station Sloterdijk naar het Victorieplein, en loopt u vandaar zuidwaarts de Rijnstraat in.
Vanaf station Zuid en Station Amstel gaat ook bus 65, die stopt op het Victorieplein.
Vanaf centraal met tram (station via Dam & Rokin & Utrechtsestraat), kunt u via tram 4 komen tot het Victorieplein, vandaar loopt u zuidwaarts de Rijnstraat in.
Vanaf centraal, zuid, zuidoost of west via metro en bus: Metro 51 en 54 stoppen op Amstel. Vanaf Amstelstation kunt u bus 65 (naar station Zuid) en 62 (naar Station Lelylaan) nemen naar het Victorieplein.

Ruimte overzicht Kinderdagverblijf Bartele

Vanuit beide verdiepingen is er toegang tot een grote tuin met diverse speelmogelijkheden. Zie voor meer info de pagina over vormgeving en inrichting. De aandacht voor stijl zoals met de Amsterdamse School ingezet is verder ontwikkeld in dit kinderdagverblijf in de rivierenbuurt. De ruimteverdeling en inrichting van dit unieke kinderdagverblijf in Amsterdam Zuid is in de foto collage hieronder goed te volgen. Op de linkervleugel is de babygroep gevestigd, met een vuur en water ruimte, op de rechtervleugel de peutergroep, met een lucht en aarde ruimte. In het souterrain extra speelruimte, opbergmogelijkheden en voor zowel babies als peuters een eigen slaapruimte.