Sluiting van kinderdagverblijf Bartele


Bartele sluit per 1 augustus.

Voor velen is dat een droevig nieuws geweest. De locatie als kinderdagverblijf blijft behouden, en wordt door Klein en Co overgenomen. De unieke inrichting zoals die echter nu is zal verdwijnen, in de zomer zal Klein en Co de locatie verbouwen zodat deze past bij hun stijl.

Kinderdagverblijf Bartele startte op 1 juni 1999 met een eerste vestiging op Trompenburgstraat 103 huis, op de kruising van Gaaspstraat en Trompenburgstraat, met een vestiging voor max. 14 kinderen. Vanaf eind 2011 werd uitgekeken naar een tweede vestiging. Dat was in die tijd volstrekt niet gemakkelijk, een geschikt bedrijfspand vinden was echt heel moeilijk. Dat werd Rijnstraat 221, wat werd omgetoverd mei – aug 2002 tot een sprookjesachtig kinderdagverblijf.

In deze tijd van 1999 tot 2018 hebben een groot aantal kinderen bij Bartele een bijzondere tijd gehad, wat de reden was dat wij Bartele hebben opgezet. De bezieling bij de houder was er echter sinds enige tijd uit, reden om er een punt achter te zetten.

Bartele werkt sinds 2015 met een zelfsturend team. Degene met de langste staat van dienst bij ons werkt al sinds 2000 bij ons, een ander ook al sinds 2002. Wij zullen hen missen,

Op 25 juli 2018 was er een afscheidsfeest. Wij wensen ieder een behoud van mooie herinneringen aan Bartele, en moge het dartelen van kinderen  in ieder een goed plekje vinden,

met vriendelijke groet, Marian Jones en Marco Iskender.