Subscription & costs


Inschrijven, rondleiding & contact

Inschrijven

Inschrijven kan gratis en vrijblijvend via het volgende inschrijvingsformulier. Met de prijs-kwaliteit relatie bij Bartele zit u helemaal goed en hoeft u zich geen zorgen te maken of u hier goed aan doet. Het is wel aan te bevelen om te kijken of Bartele bij u past!

Wilt u zich ook inschrijven als u alleen een afspraak wilt maken voor een bezoekje/rondleiding? Dat stellen wij op prijs, dan hebben wij alle gegevens bij de hand zoals leeftijd en voorkeursdagen. Heeft u bijv. een voorkeur waar wij geen plek voor hebben, dan kunnen we u beter tijdig informeren zodat u hierop kunt anticiperen.

Mijn inschrijving is verzonden, wanneer wordt er contact opgenomen?

Als uw inschrijving is verzonden is deze bij ons binnengekomen. Soms kan het even duren voordat we contact opnemen. Wilt u echt weten hoe het ervoor staat? Aarzel dan niet een mailtje te sturen om ons daarop te attenderen, naar inschrijven apestaartje bartele punt nl. Wilt u dringend weten of er op korte termijn plek is? Dan kunt u ons uiteraard ook bellen!

Inschrijven kinderdagverblijfGewenste voorkeursdagen

Het is belangrijk voor uw plaatsing om goed te overwegen welke dagen u opvang wenst, en met welke alternatieven u kunt leven omdat kinderdagverblijven hier in hun planning rekening mee moeten houden. Zo zijn de dinsdag en donderdag zeer gewilde dagen. Het is dus minder makkelijk om op die dagen plek vrij te houden voor nieuwe ouders. Daarom bieden wij in het formulier de mogelijkheid 2e en 3e voorkeuren op te geven. Gebruik dat wijselijk.

Rondleiding resp. kennismaking en wenweek

Contactpersoon van het team voor rondleidingen is Aga. Indien zij niet aanwezig is kun je vragen naar haar waarnemer: 020-4043033

Nadat het contract rond is wordt door het kinderdagverblijf contact opgenomen voor nadere kennismaking en de wenweek.

Prijs en contractafhandeling

Prijs, kosten

De uurprijs van Bartele is relatief gunstig, €6,85, incl. luiers, baby- en biologische voeding. De kosten per maand worden bepaald op basis van 1/12 van de jaarprijs. Deze wordt berekend op basis van aantal openingsuren per dag x maal aantal dagen afname per week maal x gemiddeld aantal openingsweken per jaar (na aftrek sluitingsdagen).

Contractafhandeling door CDK

De behandeling van uw aanvraag, contract en facturering loopt via CDK, contactpersoon Esther Rienks, email rienks apestaartje cdk punt nu of 06-18768014. Om de behoorlijke administratiekosten te beperken vragen wij u om met ondertekening van het contract tevens een machtiging voor automatische incasso af te geven.

Overige zaken

Stappenplan inschrijving tot contract

  1. Na inschrijving (afgezien van rondleiding e.d.) vind afstemming plaats t.z.t. omtrent de plaatsing. Dat kan direct een aanbod zijn op basis waarvan u de kindertoeslag kunt aanvragen.
  2. Om de administratielasten te beperken vragen wij van ouders een machtiging voor automatische incasso van de volledige kosten. U bent zelf verantwoordelijk voor uw aanvraag kindertoeslag, dus ook wijzigingen daarin m.b.v. het verzamelinkomen. Het is belangrijk dat tijdig door te geven aan de Belastingdienst, dat voorkomt onprettige verrekeningen in de toekomst.
  3. Als er overeenstemming is en het contract getekend is dan vangt de opvang aan op het moment zoals overeen gekomen. Opvang wordt betaald in de maand voorafgaand aan de opvang op de 24e of 25e.

Aanvragen kindertoeslag

  • De ouder is zelf verantwoordelijk voor de aanvraag van de kindertoeslag. Doe dit op tijd. U kunt later altijd alsnog wijzigen. Hiervoor heeft u uw DigID Een papieren aanvraag kunt u opvragen bij de Belastingtelefoon: 0800-0543. U kunt ook toeslagen aanvragen bij de balie van uw belastingkantoor, vergeet niet een geldig id mee te nemen in dat geval. In Amsterdam is dit Kingfordweg 1, naast station Sloterdijk.
  • Voor invulling van uw aanvraag voor tegemoetkoming heeft u het volgende nodig: sofinummers van uzelf, uw eventuele partner en dat van uw kind. Schatting van uw fiscale jaarinkomen en dat van uw eventuele partner. Gewenst aantal uren opvang per jaar/maand, uurprijs voor het jaar van aanvraag.
  • Indien u niet werkt kunt u kijken of u in aanmerking komt voor tegemoetkoming door het DWI. Voor een aanvraag kunt u alleen terecht na een telefonische afspraak! Bel tussen 10.00 -00 uur voor een afspraak 020 346 3690. Het Loket Kinderopvang is open van maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 12.00 uur.

Ontwikkeling toeslag 2008-2015

De ontwikkeling van hoogte en percentage kindertoeslag heeft een fikse invloed op de financiële ruimte van ouders om kinderopvang te overwegen.

De hoogte van de kinderopvangtoeslag is vanaf 2008 sterk veranderd. Betaalde een ouder met een verzamelinkomen van 17.000 in 2008 nog 4%, nu is dat circa 9,3%. Voor een ouder met een verzamelinkomen van 50.700 was dit in 2008 17%, nu is dat circa 31,5%. Meer informatie daarover kunt u hier vinden.