Ouders over Bartele


huiselijk kinderdagverblijf en goed kinderdagverblijf volgens oudersTestimonials: goed kinderdagverblijf volgens ouders

De ouders van Bartele waarderen Bartele met een 4,7 op een schaal van 5 (ofwel een 9,4). De onderstaande testimonials illustreren zonder opsmuk waarom Bartele een goed kinderdagverblijf volgens ouders is. Hieronder staan 2 sprekende reacties van ouders over Bartele, kinderdagverblijf Amsterdam, die een beeld geven waarom Bartele een goed kinderdagverblijf volgens ouders is, en een huiselijk kinderdagverblijf. The proof of the pudding is echter door een keer langs te komen. U kunt daartoe vrijblijvend uw gegevens insturen via het inschrijvingsformulier.

U kunt ook de oc leden benaderen voor informatie uit de eerste hand. Voorzitter Marije Kroon op 06-41209182 en lid Marlous van ’t Pad Bosch op 06-46080411.

In 2009 schreef Ezeltje Prik een leuk artikeltje over Bartele met de titel Dartelen bij Bartele, de speelsheid werd daarmee kernachtig samengevat, als Bartele als huiselijk kinderdagverblijf. Wilt u weten waarom de OC van Bartele bijv. zo enthousiast is over Bartele? Bel of mail hen gerust.

Echt aandacht voor kinderen 

We hebben altijd geloofd in onze eigen kwaliteit. Sommige kinderen gaven daarvan een bijzondere getuigenis, doordat ze tot jaren later nog eens terug kwamen omdat ze aan Bartele zo’n goede herinnering hadden. Zoals elders nader toegelicht komt dit integraal terug in voeding, speelgoed, inrichting, vormgeving, selectie van personeel, dagindeling, activiteiten en organisatie ontwikkelbeleid. 

Professionele medewerkers en huiselijk kinderdagverblijf ineen

Als je terughoort waarom Bartele een goed kinderdagverblijf volgens ouders is herkennen we Bartele zoals we haar bedoeld hebben, een professioneel en huiselijk kinderdagverblijf in Amsterdam Zuid. Maar het leest authentieker als je verslagen van concrete ouders kunt lezen. Daarom hieronder een kleine selectie: 

Rosa: “De leidsters kijken echt wat bij elk individueel kind het beste werkt!”

“Toen ik zwanger was van onze oudste zoon hebben wij ons georiënteerd bij verschillende kinderdagverblijven, groot en klein. Onze voorkeur ging meteen uit naar Bartele. Niet te strak en gepolijst maar juist knus en huiselijk, perfect voor kleine kinderen.

Toen ons zoontje eenmaal naar Bartele ging, ontdekten we ook wat achteraf het grootste pluspunt van Bartele bleek te zijn: de geweldige leidsters! Hayat en Hadiyatou werken al sinds mensenheugenis bij deze crèche en zijn echte schatten. Ze kijken echt wat bij elk individueel kind het beste werkt, zodat elk kind optimaal tot zijn recht komt en zich prettig en veilig voelt bij Bartele.

Niet te strak en gepolijst, maar juist knus en huiselijk, perfect voor kleine kingoed kinderdagverblijf volgens ouders in huiselijk kinderdagverblijfderen

Onze beide zoons hebben het dan ook altijd geweldig gevonden bij Bartele. Inmiddels zitten ze al een tijdje op school maar ze zwaaien nog steeds heel enthousiast naar hun vroegere leidsters als we langs Bartele lopen.

Sinds kort gaat hun kleine zusje naar Bartele en we weten zeker dat ook zij er hele fijne tijden gaat beleven!”

Rosa, ouder en voormalig oc lid

Maaike: “Ingericht met spelende en lerend kind als uitgangspunt!” 

Toen wij ons gingen oriënteren op een kinderdagverblijf voor onze nu tweejarige zoon Claas keken we in eerste instantie vooral naar grote, regionale organisaties. Omdat wij vonden dat bij deze kinderdagverblijven een huiselijk gevoel ontbrak besloten we ook eens bij Bartele te gaan kijken, en dat bleek een goed idee. Bartele is ingericht met het spelende en lerend kind als uitgangspunt. Dat betekent bijvoorbeeld dat er warme kleuren en materialen worden gebruikt, dat al het speelgoed van hout is en dat kinderen er zelf makkelijk bij kunnen. Het eten is biologisch en de kinderen gaan (als het weer het toelaat) elke dag één of twee keer naar buiten, en soms naar de speeltuin, de kinderboerderij of de bibliotheek.

‘Allerbelangrijkste: enthousiaste, ervaren en vaste groep leidsters met veel aandacht en liefde’

Maar wat misschien wel het aller belangrijkste is: er is een enthousiaste, ervaren en vaste groep leidsters die met veel aandacht en liefde voor de kinderen zorgt. De eventuele vervangers hebben vaak eerder bij Bartele in de groep gestaan, of werken op de andere vestiging, waardoor de kinderen de leidsters meestal kennen. Ook ons contact met de leidsters is goed: voor vragen over bijvoorbeeld gezondheid of voeding kunnen we altijd bij ze terecht, maar ook over bijvoorbeeld het opvoeden van een driftige peuter denken ze graag met ons mee.

Onze kinderen (we hebben er inmiddels twee) gaan elke dag met veel plezier naar Bartele en Claas is zelfs teleurgesteld als hij ‘vrij’ heeft. Wij laten ze dus met een gerust hart achter, en zijn heel tevreden met dit gezellige en veilige kinderdagverblijf!”

Maaike Leusink-Stevens, ouder, oud voorzitter oc Bartele